Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1554

    Hi,

    I have added a /thankyou page to my website http://renttoownhomes.allja.com/thankyou

    using the default template.

    Problem is that it has no header image showing?

    How can I get the header to show on other pages?

    Please advise,

    Thanks.

    #35644

    Could you do me a favor and look at your “Page Template” by going to Appearance>Editor in the Admin Panel and clicking <i>Page Template</i> on the right.

    Does it start with a line like?

    <br />
    <?php get_header(); ?><br />

    If it does then look into the Header file and see if you have these lines

    <h1 id='logo'>< a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></h1>

    #35645

    Hi Noah,

    Yes, it starts with that but,

    No, I do not have this line <h1 id=’logo’>< a href=”<?php echo get_settings(‘home’); ?>/”><?php bloginfo(‘name’); ?></h1>

    in the header file because I wanted to delete just the logo. This I did but now the Menue Tabs are showing in middle of right slider image and I have no header image on other pages.

    #35646

    Follow on from my last post.

    I have had a play with the logo. I reduced its height a little.

    But the HOME menu tab is still showing on RHS slider image.?

    ALSO… the website shows correctly in browser Firefox, but NOT

    in Interent Explorer … Why is that ? How can I fix this?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Header Image Not Appearing On Other Pages?’ is closed to new replies.