Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #22476

    Hi,

    I just purchased your item. I uploaded via ftp. I installed the bbpress forum plugin (as requested) and my backend went blank! I can see the frontend (e.g. http://www.mysite.com) but if I try to go to admin panel (e.g. http://www.mysite.com/wp-admin etc.) I only can see a white page.

    Please, help me!

    #115903

    Please try to increase the allocated php memory: http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP

    If this still doesn’t work try to deactivate all third party extensions and just activate bbpress. If bbpress works if no other plugins are activated there’s a good chance that another plugin conflicts with bbpress.

    #115904

    I tried to increase php memory to 96 MB, but it didn’t fix it: as soon as I activate the plugin everything goes blank, even if there is no other plugins installed. Is it really necessary the bbpress forum plugin?

    #115905

    You don’t need the plugin if you don’t plan to use it. Contact your host about the memory. Some of the cheap ones may have a limit.

    #115906

    Is it really necessary the bbpress forum plugin?

    No – if you don’t want to use it open up functions.php and remove following line:

    require_once( 'includes/admin/register-plugins.php');			// register the plugins we need

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Help: backend went… blank!’ is closed to new replies.