Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #235021

    Hello,

    My home page navigation works normally, until a visitor scrolls down the page and then scrolls back up at a semi-fast pace. It seems to work fine if the visitor scrolls up slowly, however not when they scroll faster. Please advise.

    Kindly,

    Downlifter

    #235033

    Hi downlifter!

    Which OS and browser are you using? I tried to reproduce the issue on Firefox and Chrome on Win7 but it does work fine on my end

    Best regards,
    Yigit

    #235250

    I’m using Safari…

    Kindly,

    Downlifter

    #235522

    Hey!

    I have tagged Josue to take a look your website on his Mac. Let us wait to hear from him

    Cheers!
    Yigit

    #235880

    Ok. I did notice that it seems this only occurs on the home page…
    I’ll look for Josue’s feedback.

    Kindly,

    Downlifter

    #236115

    Hi,

    Can you post the link to your website please?

    Regards,
    Josue

    #236424

    Hello,

    Here’s the home page link: http://rebuild.heavenandearthband.com/rock/

    Kindly,
    Downlifter

    #236469

    Hi!

    What version of Safari are you using? i tried reproducing the issue with no success:

    http://screencast.com/t/pt62IxFwT

    Best regards,
    Josue

    #236521

    Hello Josue,

    I’m using Safari Version 7.0.2

    Here’s a link to the screen recording of how the navigation disappears on all of my computers at home. I’m using Mac if that makes a difference.

    http://downlifter.com/HandE-Site-Navigation-Recording.mov

    Kindly,

    Downlifter

    #236630

    Hi!

    Tried again, this time happened once out of 10, have you tried disabling all third-party plugin apart from WooCommerce to see if it gets fixed?

    Best regards,
    Josue

    #238462

    Hello Josue,

    I did try disabling all third party plugins (besides WooCommerce) and the issue still exists. Any other ideas?

    Kindly,

    Downlifter

    #238463

    You Should be able to reproduce it by scrolling half-way down the page to “Featured Products” and then back up. When I scrolled all the way to the bottom of the page, it didn’t do it…..

    Kindly,

    Downlifter

    #239823

    Hey!

    I’m not getting it on my end in any browser at the moment though I do remember this briefly popping up as an issue before the last update but I don’t see it addressed anywhere in the change log so I’m not sure if it continued to be an issue or not.

    If you are still getting it happening we can ask Kriesi to take a look and see if he might have an idea on what could be the cause.

    Best regards,
    Devin

    #240352

    Hi Devin,

    Yes, I am still having this issue happen in Safari. Please pass the message along to Kriesi. Any help is appreciated. I’d love to find a solution.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Home Page Navigation Menu Disappears’ is closed to new replies.