Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3279

    Hi there. I am having an issue with my homepage flash. I have added two images into a page as suggested in the documentation of the theme. Both are the correct size. When I look at the homepage, it shows 4 images total throughout the rotation. Two are the correct size and two are smaller, and pushed to the left of the flash area. It rotates in this order: 1: Image #1 (correct size) 2: Image #1 (incorrect size) 3: Image #2 (correct size) 4: Image #2 (incorrect size).

    Any advice? Site is: http://www.ocmtest.com/wordpress

    Thanks!

    #41493

    Hey,

    as far as I can see the problem is that you added image links (not images) to your slider entry. Please replace the code you use at the moment:

    <a href="http://ocmtest.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/header_image1.jpg"><img class="alignleft size-full wp-image-183" title="header_image1" src="http://ocmtest.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/header_image1.jpg" alt="" width="900" height="240" /></a><a href="http://ocmtest.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/header_image2.jpg"><img class="alignleft size-full wp-image-184" title="header_image2" src="http://ocmtest.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/header_image2.jpg" alt="" width="900" height="240" /></a>

    with:

    <img class="alignleft size-full wp-image-183" title="header_image1" src="http://ocmtest.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/header_image1.jpg" alt="" width="900" height="240" /><img class="alignleft size-full wp-image-184" title="header_image2" src="http://ocmtest.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/header_image2.jpg" alt="" width="900" height="240" />

    #41494

    made this change and it is still not working, it gives me one picture that looks squished and the other picture looks fine, i am only calling 2 photos but one shows up fine, the next one shows up really small, then another one shows up fine and the last one shows up small. Please assist.

    #41495

    Hey,

    The problem is caused by the alignleft class added to the images having a max-width element:

    .alignleft {
    float: left;
    margin: 0 10px 10px 0;
    max-width: 588px;
    overflow: hidden;
    }

    To correct the problem, either remove the class from the image or the max-width (around line 203 in style.css).

    James

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Homepage Image Flash Issue’ is closed to new replies.