Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #10223

    Just installed the latest version of the expose theme.

    2 issues

    1) On the homepage [edited out by devin] it does not isplay the larger image with the mouseover. I know it shoul grow the image to a larger size when you hover over it

    2) The star ratings are visible and working on the homepage gallery, however when you click on one of the images the stars do not display on the single post page

    Please advise how to fix thios

    g

    #67307

    Hello,

    You are still using version 1.01 which is actually a bit out of date. You can download the latest update directly from Themeforest.net under your accounts Downloads. Version 1.0.3 has a number of bug fixes that should help you.

    Just a note, I removed the link to your site in the post since its so highly adult content.

    #67308

    HI

    I have downloaded and installed the latest Expose theme from themeforest as directed, however it keeps showing that expose 1.01 is installed for some reason.

    Coul you email me the latest theme please? (Email address hidden if logged out)

    Thanks

    g

    #67309

    Any news on this? Need to sort out the template ASAP?

    #67310

    My mistake, the theme actually has the incorrect version number in the css.

    Just taking a quick look at the site now and everything seems to be working now. I was able to see the large images when hovering and the star ratings are showing up on the individual pages.

    I’ll mark this as resolved for now, let us know if you have any other issues.

    #67311

    Ja all sorted now. I hadnt set any featured images for the posts which is why the rollover wasnt working. I then had to adapt the coe for the single post page to display the star ratings. This should be enabled by dewfault I reckon

    thanks for help

    #67312

    Hey!

    I’ll close the topic now.

    Regards,

    Peter

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Homepage thumbnails not displaying with mouseover, rating issues’ is closed to new replies.