Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #198397

    Hi, previously I used to be able to click directly on my product images on the FrontPage and go to the individual product pages. After upgrading to Propulsion ver 2.1 and WooCommerce ver 2.0.13, the hyperlinks on the product images seems to be disabled. Currently I can only go to my product page by clicking on the product description and price below the product image on the static FrontPage.

    How can I re-enable the hyperlink in my product image so that I can go direct to my product page simply by clicking on the product image itself. Your help is much appreciated, thanks.

    #198412

    Hi fxjunk!

    Can you please give us a link to the page? Please try to update all product post:

    Go to Admin->Products>All Products
    Click on ‘Screen Options’ at top right.
    Enter 100 in the ‘Posts’ box.
    Click ‘Apply’.
    Click the box next to ‘Title’ to select all Products on the page.
    Select ‘Edit’ in the ‘Bulk Actions’ box.
    Click ‘Apply’.
    Click ‘Update’.

    Regards,
    Ismael

    #198490
    This reply has been marked as private.
    #199039

    Hey!

    If you previously edited the theme files to get that effect you would need to re-edit them again after the update. See: http://www.kriesi.at/support/topic/propulsion-product-image-click-for-details/?replies=2#post-82667

    Regards,
    Devin

    #199061

    Hi Devin,

    It works. Thanks for the great support, :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘How to enable hyperlinks in Product Images on the FrontPage’ is closed to new replies.