Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #181498

    Hi there!

    I do have a challenge with the blog post pictures, showing correctly.. If I choose a thumbnail pic for every blog post, it will show at the blog overview page – that is good.
    BUT it also shows at the blogpost.. So when you enter a blogpost, you see a thumbnail pic at the top of the post, and then the headline – and then the same pic again (because this is the pic I choose to be the thumbnail pic..)

    If I don´t choose a thumbnail pic in the blog post, the blog post will appear correct – but not at the blog overview page – there will be no pic at all..

    So what I had done one time, was just to choose a thumbnail from the media gallery – and NOT put it in my blogpost and choose that.
    That way the pic only displayed once. That was fine.

    But every time I update the Enfold Theme, it changes.. So now it looks like sh… again ;)

    In blog posts – I have a thumbnail pic (and it´s cropped – so it looks even worse – it´s about 700 x 300 px – and it should be 710 x 575! I´m using a border at every pic – so it can´t be cropped.. ), a headline and then the same pic in the right size (710 x 575 px)

    What should I do? I want the pic to show at the blog overview off course – but I don´t want it show 2 times, in the blog post..

    And should I stop with the border at my blog pics..? (Because if it keeps changing every times I update – I can´t have the border.. But I really want them, it´s a part of my layout…)

    Please help… :-) Regards Karolina

    Click to see example:

    http://www.karolinakaersner.com/plastic-fantastic-2.html

    • This topic was modified 1 year ago by  frost2001.
    #181746

    Hej Karolina!

    This will do it:

    .big-preview{ display: none !important; }

    Also, if you want to have your changes preserved when updating the theme you may want to use a Child theme.

    Cheers!
    Josue

    #181989
    This reply has been marked as private.
    #182059

    Hi!

    You should add the code Josue posted in Quick CSS in Enfold theme options under Styling tab. You can post login credentials here privately. Make sure to check “Set as private reply (Only you and moderators will see the content of this post)” above Submit button

    Regards,
    Yigit

    #182087
    This reply has been marked as private.
    #182092

    Hi!

    Changes are done, please review your website and confirm :)

    Cheers!
    Yigit

    #182094
    This reply has been marked as private.
    #182096

    Hey!

    Sorry my bad! :) Should be fixed now, please check once again

    Regards,
    Yigit

    #182098
    This reply has been marked as private.
    #182108

    Hi!

    ;D You are welcome, glad we could help! Let us know if you have any other questions or issues

    Regards,
    Yigit

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘HOW TO REMOVE THUMBNAIL PIC FROM BLOGPOSTS?’ is closed to new replies.