Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #10579

    I updated to your latest version of avisio and the main slider is broken, can you help? My site is: http://www.brooklynphotography.info.

    #68583

    Also the galleries I had in my portfolio will no longer work, help.

    #68584

    Hi brkhurdman,

    It looks like you are running version 1.1 of the theme right now. The latest version available on Themeforest should be version 1.2.1.

    Can you try re-downloading the theme from your Themeforest downloads and then upload that update.

    #68585

    I am running theme 1.2.1, i downloaded it lat week and I have looked at which theme is active and it is 1.2.1.

    #68586

    Hi brkhurdman,

    That’s a little odd! To check your version I look at the style.css located on your site here: http://brooklynphotography.info/wp-content/themes/avisio/style.css which shows 1.1. Maybe the issue is related to that. Just to be sure there wasn’t an issue when uploading the new theme, I would recommend re-uploading the updated theme files to your host.

    Can you try going to your Permalink settings and re-saving the options you have selected there. There was an issue for some users when upgrading which had to do with a change in the url structure and wordpress.

    If you are still having issues, try disabling any additional plugins that you might have running. If the issue is resolved, you can re-enable them one by one to find the plugin that is causing the conflicts.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘I finally updated my theme avisio and the slider is broken.’ is closed to new replies.