Tagged: ,

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #183344

    Hello there!
    I just purchased enfold theme and i am very happy so far!

    Is there a way to change the icon in the icon box shortcode? I mean to use any custom icon.

    And another question, in my blog page (masonry), the blog posts doesnt seem to filter when i click on the different categories.
    For example i have 10 posts in my blog page, that all belong to 3 different categories (videos, articles, photos).
    But when i click on a category the filter does not work.
    All my posts belong to one of these 3 categories.
    I have also checked all 3 categories in the properties of the fullwidth masonry in the layout editor.

    What i am doing wrong??

    Thanks in advance

    #183458

    Hey gpapava!

    Can you post the link to your website?
    Please see Devin’s video tutorial on custom fonts here http://vimeo.com/75743285

    Cheers!
    Yigit

    #183524

    Thanks for the answer!!!
    I have solved the problem with the custom fonts and icons, but still the “filter” on the blogs page is not working.
    My website is being developed locally at the moment…

    All my posts belong to a category.
    At the blog page, at the top, i am seeing the categories. For example: articles, videos, photographs.
    I click on a category and nothing happens, when it should have filtered the posts.
    Any thoughts on what i am doing wrong??

    #184152

    Hey!

    Maybe it’s a plugin conflict. Try to deactivate all third party plugins and check if the filter works afterwards.

    Best regards,
    Peter

    #187244

    I have no plugins installed and the problem still insists..
    Any ideas?

    #187928

    Hi!

    When you click on a category to be filtered, are there any of those items showing on the page at that time?

    Cheers!
    Devin

    #188283

    On the page there are all the items, from every category.

    And it should filter them when i click on a single category.

    #189199

    Without being able to see the issue live there isn’t much we can do unfortunately. By default, the filtering does work so perhaps its a local server setup issue or something like that.

    If you can put it on a dev server so we can take a look we can dig in a bit further.

    #190018

    I finally put my site on a server.
    You can visit it here
    http://dogschool.gr/

    If u go at the second page “Video εκπαίδευσης” you will see 2 categories of posts. “Video εκπαίδευσης” and “Άρθρα εκπαίδευσης”.
    When i click on Άρθρα the filter works fine, if then i click on Video, nothing happens, i need to click on all in order to see all the posts.
    Do you might now whats wrong with it??

    I have another question. When i log in my wp-admin panel, i can’t see anything, i am just seeing a blank page.
    I have searched on the internet on how to fix it but nothing till now.
    I’ve already tried to disable all my plugins and the problem still persists. A
    Any thoughts on that?

    Thanks!

    #190572

    Hi!

    There are JavaScript errors in console http://i.imgur.com/Pm6AQ4e.jpg
    Please try re-updating the theme via FTP if you have deactivated all plugins and it did not work
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Regards,
    Yigit

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.