Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #178029

    Hi

    Icon font are garbled on Advanced Layout Editor after I updated to latest version.

    http://i.imgur.com/ioRS0Tw.jpg

    I’m using Japanese wordpress 3.6.1.
    Please help me.

    Thank you.

    #178666

    Hey greentea05!

    Please try flushing browser cache and settings of cache plugin if you are using one. Also do you mind uploading icons you have uploaded in Dropbox and post the link in here?

    Regards,
    Yigit

    #179426

    Hi Yigit

    Thank you for replying.

    I deleted cache plugin and flushed browser cache but it’s same.
    What do you mean uploading icon?
    Please tell me how to do it.

    Thank you.

    #179671

    Hey!

    I mean icons zip file that you have uploaded in Enfold theme options, the ones you downloaded from Fontello.com. I would like to try uploading them

    Regards,
    Yigit

    #180131

    Hi

    I have never uploaded any icons in Enfold theme option.
    I’m using only default ones.

    Thanks.

    #180286

    Hi!

    Which version of Enfold are you using? If not the latest 2.4.1, please try updating your theme to the newest one
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Cheers!
    Yigit

    #180933

    Hi.

    I’m using version 2.4.1.

    Thanks.

    #181354

    Hi!

    What browser are you testing this with? On what OS? Have you tried to set up a test site without any plugins?

    Best regards,
    Ismael

    #182801

    Hi

    I tested it on latest Chrome, Firefox, and Safari.
    And I stopped any plugin and test it again, but it’s same.

    Thanks

    #183669

    Hi!

    Please create us an admin account and post the login credentials as private reply.

    Best regards,
    Peter

    #184681
    This reply has been marked as private.
    #185092

    Hey!

    The plugin “wp multibyte patch” contains following code in wp-content/plugins/wp-multibyte-patch/ext/ja/admin.css?ver=3.6.1

    
    body *:not(textarea) {
    font-style: normal !important;
    font-family: sans-serif !important;
    }
    

    The font-family code overwrites all other font-family values – including our icon font family. Deactivate the plugin or remove the code from the wp-multibyte css file and the fonts should work again.

    Regards,
    Peter

    #185532

    Hi peter!

    Thank you for your advice.
    The problem was solved. Font icons are shown correctly.
    I really appreciate it.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Icon font are garbled’ is closed to new replies.