Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #174826

    Hi,

    I have tried to add icon font following your video tutorial and it doesn’t work. I can upload the zip file, and see it in the list after upload but, if I reload theme panel the new fonts vanish.
    Do you have any idea because I don’t have any error message.

    Thanks
    Erdrol

    #175105

    Hey Erdrol!

    Can you create a temporary admin login and post it here privately?

    Cheers!
    Yigit

    #175108
    This reply has been marked as private.
    #175950

    Hi Erdrol,

    Did you originally try and upload the Entypo font again? I’m not sure whats happened but the font upload isn’t recognizing the font files properly. I’m not sure if its a permissions issue or if the server is just not unzipping the zip or what really.

    I’m going to tag Kriesi to take a look at it but he’ll probably want to take a look at the FTP for the server as well if he doesn’t recognize the issue outright.

    Regards,

    Devin

    #175986
    This reply has been marked as private.
    #176176

    Hello!

    You have a lot of plugins installed. I don’t want to mess up with your plugin settings. Have you tried deactivating all of them, see if the issue persist?

    Best regards,
    Ismael

    #176337

    Hi

    All plugins are now deactivated.
    Problem still here.

    Erdrol

    • This reply was modified 1 year ago by  Erdrol.
    #176942
    This reply has been marked as private.
    #177030

    Hello,

    The upload folder is already with 777.
    The avia_fonts and avia_temp was already created. Same for folder dynamic_avia

    All of these folders inherited the 777 rights.
    I have reduce htaccess setup to the default wordpress minimum setup.

    Problem still here

    Any more ideas ?

    Erdrol

    • This reply was modified 1 year ago by  Erdrol.
    #178170

    Hey!

    Unfortunately without access to the server It might be impossible for us to solve the issue. are you willing to create an FTP account so we can log in and see which files are created and why it wont finish the job of extracting everything properly?

    Regards,
    Kriesi

    #178177
    This reply has been marked as private.
    #178178

    Hey!

    if the problem is displaying the same way as in your other installation that might be sufficient :)

    I will need wordpress admin access and access to the FTP upload folder so I can try and find a solution.

    Cheers!
    Kriesi

    #178180
    This reply has been marked as private.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Icon Font Support’ is closed to new replies.