Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #197074

    I love the theme and it renders beautiful on Google Chrome on Mac and PC but Internet Explorer is a disaster for me right now. It looks terrible and loads incredibly slow.

    Is there any way to get this working the same as I see on google chrome?

    Header background color is dropping out to transparent and the social media icons are invisible. Also, the navigation is dropping down into the slider and the slider thumbnail nav is rendering awkwardly. Many issues.

    http://www.hamptonsvc.com

    • This topic was modified 8 months, 2 weeks ago by  propmachine.
    #197079
    This reply has been marked as private.
    #197088

    Hey!

    Your website displays fine in Chrome here (Mac), what version of IE is presenting these problems? can you post a screenshot?

    Cheers!
    Josue

    #197135

    Its is IE8… the header BG and par the nav bg are transparent and the menu is dropping down below the slider.

    screenshot

    Link to screenshot

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by  propmachine.
    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by  propmachine.
    #197138

    also social media icons on the right are not showing the same way it looks in Google Chrome.

    #197139

    Hey!

    Please update Enfold to the latest version (2.4.2). You have 2.2.

    Regards,
    Josue

    #197143

    Will do.

    Do you have a list of files NOT to update as to not upset the current style configuration of the site?

    #197148

    Hey!

    Only if you have made modifications to the theme files, otherwise you don’t need to backup anything, the style settings are stored in the database.

    Regards,
    Josue

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.