Tagged: 

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #4414

    Hi, I have a problem with internet explorer 9!

    IE9 shows me no titles on my page (www.seorex.de).All other browsers work perfectly. I have tried on several PCs.

    I can not find a solution. Do you have an idea? Thank you for your help!

    Screenshots

    IE9: http://www.seorex.de/screenshots/seorex-ie9.jpg

    chrome: http://www.seorex.de/screenshots/seorex-chrome.jpg

    Greets from Germany

    Andy

    #46228

    Hey,

    we released an update for Avisio some time ago which should fix IE9 bugs (slider, cufon headlines, etc.). You can download it at http://themeforest.net

    #46229

    Uuuups, thank you! :)

    Es funktioniert!

    Andy

    #46230

    Glad that the update solved the display errors :)

    #46231

    Hi, I have a question. Could you tell me which files exactly should I change, because I don’t want change whole theme. Mabe only cufon.js?

    #46232

    Oh, I see:

    Version 1.2.1 File Updates:

    file: js/custom.js fixes a IE 9 issue with preloading images

    file: framework/fonts/cufon.js fixes a IE9 issue with font displaying

    file:style.css: version number

    I always resolve problem after question :)

    #46234

    I have almost similar problem.

    http://landoff.ru/?page_id=31 – no title on all browsers. is it only me?

    what can i do with it?

    thank you.

    #46235

    Ahh, i get it, it’s just a cyrillic words problem. Changed it to Droid Sans, and it’s working fine now. Thank you.

    #46236

    Glad that you solved the problem :)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘IE9 shows no titles’ is closed to new replies.