Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6155

    My site http://www.menckemedia.nl/ shows fine in all browsers except IE9 and IE10.

    In those browsers the sidebar end up under the content.

    I also use the plugin w3 total cache which gives me a score of 94/100 but the site is very slow, specially at the backend (admin).

    #53077

    Hey,

    w3validator: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.menckemedia.nl%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 returns several errors. I think they’re related to the excerpt generation which doesn’t take care of html tags. There several solutions:

    1) You can set read more tags for all entries. You need to take care that all html tags are closed before you insert the read more tag.

    2) You can update to the latest Shoutbox version – this will fix the error automatically (however excerpts won’t have formated text if you don’t set read more tags).

    #53078

    I have version 1.0.2 of the shoutbox theme. How can I find out if there are any updates available?

    #53079

    Kriesi announces updates on twiiter & facebook. As far as I know themeforest doesn’t offer an update notification system. The latest version is 1.0.4.

    #53080

    Wouldn’t it make more sense to have an update page on this site?

    :O)

    #53081

    Yes – you’re right. I’ll create a theme update thread which will help our users to determine the latest theme versions. I won’t include changelogs but everyone can compare the version numbers.

    #53082

    Just to let you know the problem has been solved by cleaning up the posts. My customer cpoied a lot of “dirty” code over from another site.

    I can also use the excerpts again without using read more tags.

    #53083

    Glad that the problem is solved now :)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘IE9/IE10 Layout Problem & Slow Site’ is closed to new replies.