Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #19575

    Hi, for sliders adjusted to page layout the captions don’t show at all (they do show on the fullscreen gallery images though).

    Could you please point me into a direction of where to change what to get the captions showing up?

    I’m quite familiar with your themes, using various for different sites and this never occured in any other of your themes.

    thanks for information, best regards

    Katharina

    #104196

    Hi,

    Kriesi decided to deactivate the caption for the small slideshow because there’s not enough space to display it. However if you really want to test/use it open up includes/helper-slideshow.php and replace:

    function display($force = false)
    {
    if((strpos($this->position, 'big') !== false && !avia_is_overview()) && !$force) return false;

    $this->showcaption = true; //if(avia_is_overview()) $this->autoplay = "false";
    return $this->slideshow();
    }

    with:

    function display($force = false)
    {
    if((strpos($this->position, 'big') !== false && !avia_is_overview()) && !$force) return false;

    if(avia_is_overview()) $this->autoplay = "false";
    return $this->slideshow();
    }

    #104197

    Thanks, Dude.

    Now I get what you mean – the h1 captions are just tooooo large. Made some CSS adaptions, now it looks as I wanted to.

    Best regards, Katharina

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Image Captions don't show’ is closed to new replies.