Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #715

    I haven’t touched anything in the CSS relating to images, but the border around them doesn’t seem to be appearing correctly. I am viewing this page in Firefox and Safari:

    The gap in the frame is not equal on all sides. There is no gap on either side of the image. I tried resizing it all the way down to 300 px wide, and the same thing still happens.

    Can anyone tell me what’s going on?


    p.s. If that is the way the borders are supposed to be displayed, can you tell me what I need to edit in the style sheet to adjust them? I tried looking through various img styles but I can’t find what I need to edit. I’d just like the image borders to have an even gap on all sides.

    Thanks a lot!



    Agreed, they do look a little strange :)

    There’s a quick fix, adjust the padding in this CSS (style.css around line 1329):

    body .aligncenter {
    margin:10px auto;
    padding:10px 0;




    Thanks, trying it now.


    hmm unless I am missing something that is the code that is currently in my style.css

    Pasted from my CSS

    body .aligncenter{



    margin:10px auto;

    padding: 10px 0;


    Again, I never touched anything relating to those tags in the CSS. This is how the images have appeared since I first setup the theme.



    Duh, sorry I missed the part where you said to adjust that code. I did, and they are displaying fine now. Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Image frames displaying oddly’ is closed to new replies.