Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #25622

    I read that other users have no problems with BackupBuddy but all my images reference the previous directory for all images on the site. I built a site with Enfold in a subdirectory of the final domain. I used the LayerSlider and also placed images on pages using the Avia Layout. When I migrated the site using BackupBuddy, all the images reference the images subdirectory. I had to manually relink all images on the site. The images got moved but their paths were not updated when the images moved up. As long as the old subdirectory is there, all works but I don’t want to keep the old directory. Am I missing something?

    #127614

    Hi,

    The only workaround is to edit the wp_layerslider on your database via phpmyadmin. Edit the slides then look for the old image url path then change it to the new path. It image path inside the wp_layerslider table looks something like this:

    Regards,

    Ismael

    #127615

    “also placed images on pages using the Avia Layout. When I migrated the site using BackupBuddy, all the images reference the images subdirectory. I had to manually relink all images on the site.”

    It is not just the layer slider it is ALL the images. They all reference the old subdirectory even though the images were moved by BackupBuddy.

    #127616

    Hi Ride123,

    Then you’ll need to do a search through your database and re-name them. This is the plugin I typically recommend using when switching over databases WP MIGRATE DB.

    Regards,

    Devin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Image paths not updated in migration with BackupBuddy’ is closed to new replies.