Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10020

    Hi There,

    I need your help on this issue, I am using the available pattern in description tab, which is a picture, but all products show the same picture and in the post i can see the correct on. Could you please have a look on http://www.acquatexbeachwear.com/shop

    cheers.

    If you need some password to fix it, please ask me.

    #66614

    Hi wmastorelli,

    I’m not quite sure what you mean. Could you maybe give me an example of what is happening and what you would like to happen.

    #66615

    could you please have a look on http://www.acquatexbeachwear.com/shop/?product=ma6338-maresias-2 the page is to Maresias swimsuit but the description is from Santos Bikini and all of product just show Santos Bikini on the main description. I dont Know whats happens on there.

    #66616

    Hi wmastorelli,

    When you view the individual product page, does it have an image or a image placeholder (large blue box with a picture graphic) in the area where you can edit the text/description?

    If so, when you created the “Santos Bikini”, did you copy that item and use it as the base product when you created the rest of the products.

    #66617

    No I created one by one. i didn’t use the model template for this.

    #66618

    Does the area where you would normally put in the description of the item (text, images and links) have any content showing there?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Imagens on the description doesnt mach’ is closed to new replies.