Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #8660

    Hi guys,

    i checked the image ALT attribute (an important aspect for SEO) and i unfotunately realized that the theme doesn’t get the images information.

    Are you already warned about this BUG?

    Any suggestion to fix it?

    Regards,

    MR_PA

    #62029

    Hey,

    you need to fill in the image description /title, etc. in the WP media gallery for each image. The information will be displayed as title/alt…

    #62030

    Hi Dude,

    you are right, the description image in the media gallery is the gap to fill up in order to get back the image ALT tag.

    Thanks so much as always.

    Mr_pa

    #62031

    Glad that Dude could help :)

    #62032

    Hi Chris i checked now and the i got the same issue for the al tag of the “logo” image.

    I tried to follow you suggestions and for others images everything went right but not for the logo image.

    Any suggestion?

    Thanks in advance.

    Mr_pa

    #62033

    Hey guys,

    is there anyone who can help me?

    Thanks,

    Mr_pa

    #62034

    Hi!

    The logo code can be found in propulsionframeworkphpfunction-set-avia-frontend.php – search for following function/line and add your alt text and title to the image tag:

    if(!function_exists('avia_logo'))

    Regards,

    Peter

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Images ALT=" " tags don't get Image alternative description – SEO’ is closed to new replies.