Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5359

    This sounds to silly but fighting this issue for over an hour now and is very frustrating. I’m setting up this skin for the first time and following the instructions. I can’t get one single image to show in either the slider on homepage or portfolio. They do show up on a simple blog page… Set up the categories, created posts with images, uploaded images in suggested size 600×300 px. Running WP 3.2.1 from my localhost, what more is there to say. No oher plugins installed yet. Choose the portfolio template for the page I want to show a portfolio. In skin portfolio options selected the right page and categories to display. Page remains empty and Levitation Slider displays empty boxes. What am I missing here to get the mainfunction of this skin working? Thanks in advance.

    can only test on mac OSX for now, all common browsers.

    #49863

    Hey,

    you need to set/insert an image in the “Image for Slider/Portfolio Full Size” option field for all posts which should display in the slider (so actually for all posts which are part of the slider category). The “Image for Slider/Portfolio Full Size” option is part of the “Levitation Option panel” which appears on the post/page editor page.

    #49864

    That’s what I mean with ‘silly’… completely overlooked that panel. Thanks for the quick reply, help and great work!

    #49865

    Glad that I could help you :)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘images do not show in slider and portfolio’ is closed to new replies.