Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #298632

    Any image i put on the site does not show can you please help me.

    Thank you

    #298634

    Masonry Gallery if not showing images

    #298691

    Hello, Please its Urgent when i upload a picture via masonry gallery it doesnot show

    #298697

    Hey!

    Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under General Styling tab

    .av-masonry-entry {
    visibility: visible;
    opacity: 1;
    }

    Best regards,
    Yigit

    #298716

    Thank Yigit,
    But it does not open in light box again

    I want it to open in light box

    #298719

    Hi!

    Please try re-updating the theme via FTP – http://vimeo.com/67209750
    there are some JS issue in the console

    Cheers!
    Yigit

    #298750

    Yigit,
    I have just done that but still it is not showing in the lightbox

    #298752

    Also Partner logos not showing
    Thank you

    #298763

    Hey!

    Have you overwrote all files via FTP or only the ones that have changed when theme was updated?
    Can you also try deactivating all active plugins and check if that helps. I can still see the same JS errors in the console

    Cheers!
    Yigit

    #298765

    Hi,
    I have disabled all the plugins but still the same, can you help me please

    Thank you

    #298771

    Hi!

    Please make sure that you overwrite all theme files. It looks like JS folder is not updated

    Cheers!
    Yigit

    #298773

    Thanks Yigit, it is done

    Thank you

    #298776

    Hi!

    You are welcome, glad we could help! Have a nice weekend

    Best regards,
    Yigit

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Images not showing’ is closed to new replies.