Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10746

    hi

    I just started using the theme to build a site and firstly, include and exclude commands dont seem to have any effect at all.

    secondly when i use the menu builder it does not show the sub menus however when I don’t build the menu through the Appearance>menu tool all the sub menus appear fine but the only problem is it shows all the pages i have created and i cant exclude any pages at all. please help. thanks

    #69226

    Hi!

    You can edit the menus in Appearance > Menus.

    Regards,

    Ismael

    #69227

    Hi

    I think you did not understand me. When I use the appearance >menu, main menus are displayed fine but the sub menus all disappear. I am using latest versions of the iE firefox and mozilla. I have tried everything I could but nothing works. Please help thanks.

    #69228

    no worries found the answer to my problem in a previous post. thanks

    #69229

    Hey dilanrdnd,

    Glad you were able to solve the issue. If you’d like, feel free to post the solution you found in case someone else is looking for the same thing later on :)

    Thanks,

    Devin

    #69230

    just as Ismael said use

    Appearance > Menus and move sub heading a little right to the main heading. that will make a page appear as sub menu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘include, exclude commands dont work and problem with sub menus’ is closed to new replies.