Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #10437

    Hey guys

    The client just called back. He thinks the problem is with IE version 10. He was sick all day yesterday and didn’t pass this information on. He also said he had a number of phone calls from clients experiencing the same problems – they use IE (not sure what versions). When I had different people do checks of the site yesterday they were using version 8 and 9. A large number of his clientele use Internet Explorer, so obviously the problem needs a resolution.

    It the same issues as before with the shopping cart and checkout. The products are added and when going to view cart or checkout the products disappear and the site says that there is nothing in the cart. He also said that the when the site loads the drop down menu appears blacked out.

    I am going to get my client to to a screenr recording when he gets back to his office. I will send you the link.

    FYI – I am on the coast in New South Wales, Australia – 10 hours ahead of Vienna time.

    Hope you can help.

    Thanks in advance.

    #68063

    Hi again

    My client did a screenr recording of what he sees using Internet Explorer 10.

    This is the link http://www.screenr.com/EQN8

    From this I can also see :

    that the background image of water is not showing properly

    Hovering over the product image – Add to cart; Select Options; and Show details do not display as designed

    The product image hover does not work

    The theme obviously isn’t working as it should in Internet Explorer 10. It seems there are a lot of people with PC’s that have Windows 7 software and/or newer computers are using Internet Explorer 10.

    Hope this gives you a better idea.

    Thanks

    #68064

    IE10 is not released yet (just a preview version for developers – see: http://ie.microsoft.com/testdrive/ ). As long as there’s no offical, final version it doesn’t make sense to support IE10 because we don’t know if it’s a browser issue or a website/plugin issue. The developer forums are full of bug reports regarding IE10 and I see no reason to support it yet. Please ask your client to use any stable browser like IE9 or (better) Chrome/Firefox/Safari.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Internet Explorer 10’ is closed to new replies.