Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #5124

    Hi

    I am having issues with the header when using internet explorer 9. When i use Chrome or Firefox, the header looks great. Here is the problem that i am having with internet explorer 9

    http://baindevie.com/wp-content/uploads/2011/07/NewscastProblem.jpg

    How can i fix this issue?

    #48960

    I’m not sure which version you’re using but Kriesi released an update for IE9 some time ago. You can download it at themeforest.net

    #48961

    Where can I find this update on themeforest? the only option I can find is to download Newscast version 3.0 which is the one I purchased about a month ago.

    #48962

    I’m not aware of a 3.0 version (I’ll ask Kriesi if he released an update) but if you refer to a 2.x version you’re using the latest one. Can you post a link to your website please so that I can check it with IE9 myself.

    #48963

    sure its http://www.baindevie.com

    Thanks

    #48964

    Strange – I couldn’t reproduce the bug in IE9, IE8, IE7, Firefox & Chrome. I made a screenshot:

    Probably it’s a browser cache issue – try to clear the cache of your IE9 browser. I’ll check your website with my other computer and 24” screen – maybe it makes a difference.

    #48965

    Yeah, it seems to only be an issues when I am signed into my admin panel from the backend, however when I sign out, its looks as it should, which is fine.

    Another quick question that i had was if you knew how to increase the space between the logo and the first menu?

    Thanks for all your help

    #48966

    In style.css change:

    #top .logo, #top .logo a{
    display:block;
    height:70px;
    width:250px;
    position:absolute;
    left:20px;
    top:13px;
    border: none;
    padding: 0;
    margin:0;
    z-index: 10;
    }

    to:

    #top .logo, #top .logo a{
    display:block;
    height:70px;
    width:250px;
    position:absolute;
    left:20px;
    top:-10px;
    border: none;
    padding: 0;
    margin:0;
    z-index: 10;
    }

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Internet explorer header issues’ is closed to new replies.