Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #21721

    I have my client emailing me saying there have been issues with her clients viewing site… first it was the images throughout site being “smooshed” that has been resolved by code that was given to me through the support forum. She just emailed me again saying a client viewing site with internet explorer said this:

    “I just trained a client, and she mentioned that she got on to my website and most of the tabs did not work. She said that she could see the Home page, but couldn’t get to any of the other tabs.”

    The website is http://www.fitbykristin.com

    Is there a way someone can test this on versions of internet explorer and see what versions are causing all these issues and help me????

    I also was having issues with the contact form not sending emails but a reinstall of wordpress did the trick for that… I’m hoping that the reinstall also fixed IE issues as well.

    I really don’t want to go to a different template and spend more money and time redoing this whole site. I’ve tested this site on just about every tablet, phone, safari, firefox, Mac, and PC I can get my hands on and I don’t see any issues. PLEASE HELP!

    #112856

    Hi pixelpowereddesigns,

    Without knowing more information about their version of IE and what exact page/tabs weren’t working there isn’t much we can do. If you can point out the specifics we can take a look and see whats going on.

    Regards,

    Devin

    #112857

    Hello Devin,

    I’m wondering if it has to do with how the homepage is setup. The motion of when the cursor slides from one main menu navigation to the other there is a little half arrow that is supposed to follow the cursor. That motion works on all the pages except for the homepage. I just noticed that on the settings the static page wasn’t set to my homepage, and the posts page wasn’t set to my blog. I fixed that but that motion is still not working…. I’m wondering if that has anything to do with it. Can I send you login for wordpress to your direct email?

    http://www.fitbykristin.com

    #112858

    I just fixed it … I had the home button as a custom link to http://www.fitbykristin.com instead of using my actual home page that was blocking that from happening. I’ll see if she can contact those people and find out what version of IE they were using for the other issues .. thanks

    #112859

    Hi!

    Glad that you solved the problem :)

    Regards,

    Peter

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘INTERNET EXPLORER MAJOR ISSUES’ is closed to new replies.