Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #16910

    Hi,

    If you view my hope page in firefox at http://www.texaseo.com/ you will see how i’d like my site to look. See screenshot here: http://screencast.com/t/YQj1aEbAJPV

    If you view in Internet Explorer you will see the difference in this screenshot noted below. I have noted the areas of interest with arrows. http://screencast.com/t/YFcMJovAc4T

    Thanks!

    #93355

    Issue 2: These errors were created with Internet Explorer 9

    A) If you scroll to the top and try and click on the “optimization services” links that come up in the drop down, they disappear before we can click on them. How can we fix this? URL: http://www.texaseo.com/

    B) When you visit an internal page, when you try and have the drop down show under “optimization services” you will see that it gets hidden behind the page for whatever reason.

    Example: visit this link and try and view the services under “optimization services”: http://www.texaseo.com/reputation-management/

    #93356

    Hi iliveonhere,

    For the first post above, I only get the icons incorrectly shown in IE7 and IE8 because it does not support CSS3. I’m not getting any issues with the icons showing their link text so I’m not sure what can be done there.

    For the header color, Try adding the following CSS to your Quick CSS (located under the Styling Tab in the theme options) or the custom.css file in the css folder of your theme files:

    #top h3 a {
    color: #333;
    }

    For the second post/issues:

    Change your Main Menu background to be “Background Active” in the Main Styling tab of the theme options. It looks like there is an issue with IE7+8 and the way the menu gets handled without a background image. It will need be addressed by Kriesi with a theme update.

    Regards,

    Devin

    #93357

    Post 1:

    Thank you for your help.

    Post 2:

    It seemed to have been fixed for the home page, however it was/is not fixed for the internal pages. i.e. http://www.texaseo.com/optimization-services/

    I have went to the dallas-seo page noted here http://www.texaseo.com/dallas-seo/ and have changed the main menu background to “active”, however I am still receiving the error of not showing the drop down.

    Do you have any suggestions on how to fix this?

    #93358

    Hi,

    to solve ‘the title should not be underlined:

    h3 a, h3 a:active, h3 a:visited, h3 a:hover {
    text-decoration:none;
    }

    Issue 2A – I looked in IE8 + iE9 and I don’t see that happening. Even if you pull off the dropdown menu for a split second and it starts to fade moving your mouse back restores the menu instantly.

    DropDown issue on dallas seo vs optimization services – I do not see that issue on IE8&9. The code of the two pages for that part is identical and later changes since one is built with a template builder while the other one is not, also one is a child page while the other one is a parent page.optimization services page is missing the bread crumbs and the part above it that is present in dallas seo. If you want consistancy between those two pages, please use the same template.

    This is how I see the two above pages in IE http://i.imgur.com/06Of4.jpg

    Thanks,

    Nick

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Internet Explorer Not Displaying Correctly’ is closed to new replies.