Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #9529

    Hi, I’m having the same problem as the user who posted yesterday. There is no navigation on the i-Phone (4S), with default settings and dummy content. On Android, a drop down menu appears underneath the site logo. On i-Phone, it’s not there. Please could you help?

    #64996

    Hello, loving the theme, but before I go much further, really could use an update on the i-Phone issue …

    #64997

    Hi Jonty66,

    I’ll forward the issue to Kriesi to take a look at.

    #64998

    OK, great – there is also an issue with the Portfolio images not loading on i-Phone. I thought maybe it was a network issue, but just found it’s happening on WiFi too, and I found someone else on this forum a few weeks back who reported the same thing. Basically, the frontpage loads on i-Phone (4S) and:

    (i) no Navigation present

    (ii) Portfolio images just display the round “waiting to load” symbol.

    Thanks for looking at it.

    #64999

    Hi, Any update on this? Thanks

    #65000

    Same issue but the other way round: The drop down menu displays nicely on my iPhone 4 but comepletely disappears when i look at the site on an android device? Please help.This is a major issue.

    #65001

    Guys, any update on this? It’s been 6 days since I raised it. Is a solution on the way? Unfortunately it’s a show-stopper for us, as we need the site to look great on handheld devices (thats why we looked for Responsive theme). Cheers

    #65002

    Hey Guys! I am sorry I am not able to reproduce the issue on my iphone 4. Is this soemthing that is only happening on your site or on my theme demo as well? If its only happening on your site please send me a link so I can test myself.

    #65003

    Hi Kriesi – fab design work, thanks for reply. I tested your demo site, and it is indeed OK! So I’m very grateful if you can have a look at my site. Can’t understand the different behaviour, as I have changed very little… But nonetheless something is up! I will send you the url via email. Cheers

    #65004

    Hey! I just checked your site and I cannot reproduce the issue either, it looks and works perfectly fine on my iphone4 :/

    Would you mind activating the debugging console on your iphone and tell me if there are any errors?

    http://browsers.about.com/od/allaboutwebbrowsers/ss/iphonedebugger.htm

    #65005

    Hi

    Thanks for the tip – found 5 Javascript errors on my homepage

    Line 2 …y/jquery.js?ver=1.7.1

    Syntax errorr: parse error

    Line 15 /

    ReferenceError: Can’t find variable: jQuery

    Line 22 /

    ReferenceError: Can’t find variable: jQuery

    Line 484 /

    ReferenceError: Can’t find variable: jQuery

    Line 488 /

    ReferenceError: Can’t find variable: jQuery

    As far as I know it’s a standard out-of-the box iPhone (v. 4.3.5)

    #65006

    Hi!

    It seems like the iphone doesn’t load the jquery libary properly. Maybe you use a browser plugin (eg for Safari mobile) which causes this issue?

    Best regards,

    Peter

    #65007

    Hi,

    Thanks for the reply. It was my understanding that plug-ins weren’t possible for the Mobile Safari on i-Phone. Certainly, I haven’t added any plug-in myself to this phone.

    But the strange thing is that when I look at the demo site it is OK.

    If you need my site url please let me know where I can send that over via email

    #65008

    Hey!

    Please post the link url here (you can use decrypters like http://bit.ly ).

    Regards,

    Peter

    #65009

    Hi Peter – I’m not sure how to post the url here without making it public, which I don’t want to do. Please advise how to get the url to you, whilst keeping it private. Thanks for your help

    #65010

    Hi!

    You can send it to (Email address hidden if logged out)

    Best regards,

    Peter

    #65011

    Hi

    Url emailed to you

    Thanks

    #65012

    I tried to reproduce the error with Safari (and some developer tool configurations) but everything displays fine for me. It seems like your iphone doesn’t load jquery.js fast enough but I can’t say why…

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)

The topic ‘iPhone navigation problem’ is closed to new replies.