Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #182178

    Hi,

    I have a issue with productimages which I don’t think I had before. (not sure)

    With the products with more then one image, you see one image and underneath you get the other images.
    Now if you you click on the second image it changes, but after that it stays on that image (even if there are more then 2). So it’s not possible to check the other pictures or return to the first one.

    Strangely enough if you click on the picture to get the pop-up it is possible to see all images.

    For instance:

    http://delighting.nl/winkel/dressoirs/chinees-dressoir/

    I hope you can help.

    Thanks Erik

    #182303

    Hi erverk!

    Did you add any plugins prior to the issue? Please deactivate them. Post the login details here and set it as a private reply.

    Cheers!
    Ismael

    #182364
    This reply has been marked as private.
    #182439

    Hey!

    Please login on ThemeForest with the account you have purchased Propulsion theme and go to Downloads to download and update Propulsion to the latest version
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Cheers!
    Yigit

    #182455

    Hi,

    if everything could be this simple ;-)

    Thanks! Problem solved.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Issue with product images’ is closed to new replies.