Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
  • #203665

    Hello, kriesi-Team!

    I have some issues with LayerSliderWP on a Multisite WordPress installation.

    What i’ve done:

    First i’ve created one site.
    After that i’ve created 2 copies of this with MultilingualPress Pro Plugin from inpsyde ( Screenshot:
    After the copies were created, LayerSlider WP doesn’t get sliders the origin site had. Okay, not a problem: i’ve exported Sliders and imported them into other 2 sites.

    Here are the screenshots:
    Site 1:
    Site 2:
    Site 3:

    Each site has unique layerslider id’s.


    For example if i assign “(DE) Startseite (All-in-One)Slider” to Frontpage of Site 1 (with Avia Layout Builder – like this, and after that i assign “(CN) Startseite (All-in-One)Slider” to Frontpage of Site 3 (like this If i then revisit Frontpage of Site 1, i get this error: “[LayerSliderWP] Slider not found”.

    In other word i don’t have a possibility to use more as 3 slider’s and i need 9 of them – for each Site 3 Sliders.

    Can you please help me get rid off it?

    P.S. i think it’s happening because the Layerslider isn’t Multisite-ready. Here i found an interesting article:, which maybe can help you to change code of LayerSlider.


    Hi w3wision!

    Afaik the new LayerSlider plugin update (version 5.0) takes care of the issue. We’ll release a theme update with the new slider version but we first need to test all theme features/options, etc. with the new 5.0 version and I can’t give you an ETA yet. You can try to copy the Layerslider plugin folder from /wp-content/themes/enfold/config-layerslider/LayerSlider to the plugins folder and then activate the plugin for the entire network. I’m not sure if LayerSlider 4.x already supports the network activation but it’s worth a try. LayerSlider 5 should definitely support it (according to the plugin author).

    Best regards,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.