Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #14821

    Hi guys,

    Firstly – thanks for an awesome theme :)

    I have a few questions regarding the portfolio and one in the blog section which I’m hoping you can answer for me.

    • The order for my portfolio seems to be based on the categories and not the date posted. Is there somewhere I can change this? I want to do it in newest – oldest post order, not (somewhat seemingly) random category order
    • I can’t seem to get a custom thumbnail to come up for the portfolio items. The one I’m looking at recreating in particular is this project item on the demo. It has a thumbnail that is completely different to the items in the slider.

      I tried setting the featured post image and I tried editing the image in the Media area, but I can’t seem to change it at all.

      I’ve read the documentation over a few times and I can’t work out what to do to set this.

    • My blog landing page seems to have a “double slider” at the start of the listing. So the “featured image” at the start is repeated. Again, reviewed the documentation and I can’t seem to remove this extra slider.

      I thought it was the “Slideshow behavior on overview pages” in the theme options, but that hasn’t changed anything (that I can see).

    My website is currently in lockout mode as it’s my current website (http://www.pixelnourish.com) so if you need to look at the site to assist, let me know an email I can send an administration password to and I’ll do so ASAP (I’m in +10:00 timezone so my hours are probably completely different :) )

    Thanks in advance for your help :)

    -Kate

    #85007

    Hi Kate,

    On the sort order you can use a plugin like http://wordpress.org/extend/plugins/post-types-order/ in order to arrange the portfolio items as you see fit.

    As far as the other two, I would have to take a look at the website first before I could answer. If you will send an email to mya (at) myaleigh.com. Be sure to include a link to this thread in your email so my spam filters won’t tag.

    Regards,

    Mya

    #85008

    Hi Mya,

    I have sent you an email and login to my site. Look forward to hearing back :)

    Thanks heaps,

    – Kate

    #85009

    Wondering whether this is being looked into? I was hoping to get my site back up and running a few days ago, so I’m getting a tad anxious.

    #85010

    Hi Kate,

    Yes, looking into it. I’ll email you directly when I have answer.

    Regards,

    Mya

    #85011

    Just wanting to touch base regarding this issue. Any news? :)

    Also wondering where I can read information about setting up the forum? There isn’t anything in the documentation regarding it and it isn’t clear how to, after installing bbPress.

    Cheers,

    Kate

    #85012

    Hi Kate,

    I haven’t heard back from Kriesi so I sent an email to another support person asking him to review. Again, as soon as I hear back I’ll email you or post the solution here.

    Thanks for your patience!

    Regards,

    Mya

    #85013

    Issue resolved. For those who read this, the problem was defining the Homepage and Blogpage via Settings > Reading and not through Choices > Theme Options.

    Regards,

    Mya

    #85014

    Thank you, Mya :) Confirming it is all fixed now.

    Was just bringing up my extra query regarding the forums setup again, just in case:

    Also wondering where I can read information about setting up the forum? There isn’t anything in the documentation regarding it and it isn’t clear how to, after installing bbPress.

    Thanks :)

    #85015

    Hi Kate,

    Glad that Mya helped you. :)

    Cheers,

    Ismael

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Issues with Portfolio & Blog sections’ is closed to new replies.