Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #18530

    Hi Kriesi Team,

    Since last Friday I had problems 2 problems with the template.

    If you visit the URL http://www.gimnasiomoderno.edu.co can see that in the pictures of the home did not I get the title on each.

    The strange thing is that sometimes appears sometimes not. I reviewed this in all browsers.

    The second problem is in section http://gimnasiomoderno.edu.co/dave-brubeck-hace-la-musica-jazz/

    Here I am using the podpress plugin, and from the same Friday also can play the audio, sometimes work, sometimes not.

    I’ve uninstalled all plugins, in fact, when I wanted to reinstall jetpack I have the following error: site_inaccessible

    As I have already installed the latest versions of the template and wordpress plugins and models

    Thanks for the help

    #99812

    Hi dmaldonado,

    I’m seeing the title for each image on the page you linked to. Is there any series of steps that you know of to always reproduce them not appearing?

    As for the plugin, I’m not familiar with it so I can’t say one way or the other what might be happening with it.

    Since the issues both started happening around the same time, is there anything at that point that changed either on your server or wordpress like an update (of anything) or file permission change etc?

    Regards,

    Devin

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Issues with Titles on Images and pod press plugin.’ is closed to new replies.