Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #179595

    Hello,
    Currently my webpage(http://proofkorea.co.kr) is not working well with explorer.
    Even though webpage works well with chrome and firefox,
    in korea, people still prefer explorer by far.
    Is there anything that I can fix?
    Please help
    Thanks.

    #179630

    Hi Jay!

    You’re using an outdated version of the theme. Please update to Enfold 2.4.x which is compatible with WP3.6.x and the latest version of jquery.

    Best regards,
    Peter

    #179738

    Thank you for the answer.
    Can you also tell me how to update the enfold theme?
    I tried few things and it did not work.
    thanks

    #179754

    Hey!

    You should login on ThemeForest with the account you have purchased Enfold with and go to Downloads section to download the newest version
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Cheers!
    Yigit

    #182066

    Hello,

    I have updated my theme. However, my webpage still does not fully operational on explorer.
    Can you help me how to solve this problem?
    My webpage has to work on explorer.

    #182534

    Hey!

    What version of IE specifically?

    Cheers!
    Josue

    #182747

    Hello

    I am currently using IE 10 updated fully.

    Thanks

    #182764

    Hi!

    This is a screenshot of your website on IE10. Everything looks ok.

    Best regards,
    Ismael

    #182810

    Hello.

    wow really?

    Is my option of IE causing this problem?

    Slides nor ajax portfolio works on mine

    • This reply was modified 11 months, 4 weeks ago by  elixier84.
    #182817

    Hey!

    Have you tried seeing it from another computer?

    Regards,
    Josue

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘jQuerry problem with internet explorer’ is closed to new replies.