Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #182916

    Hi, I’m not sure if this is a bug that needs to be worked on or if there is a fix, but I’ve created two different LayerSliders that you can view on the pages below – and they appear fine on Chrome, but when I view them on my Android device, the middle two points of the four points on the right hand side are oddly aligned. I used percentages under “Style” section of each layer to ensure they’re pixel value for “Left” is equal and that they are evenly spaced on the “End Users” page. For example, from “Top”, first point is 45px, second point is 90px, third point is 135px and fourth point is 180px – so they should line up nicely. The homepage’s pixels are only slightly off to make it appear even on Chrome, but exact same misalignment issues on Android. I’m not sure how they display on iOS – is there a solution for this?

    http://siptrunkplus.com/

    http://siptrunkplus.com/end-users/

    Thanks

    #183201

    Hey 500Webmaster!

    You can use Media Queries to adjust the position of the a certain element. First, edit the layers then go to the Attribute panel. Give each of these layers a unique id. You can then use Media Query to move them on a specific position when you’re viewing on a mobile device. Note that there are crappy Android screens. We really can’t fix the slider on those devices. The website looks great on mobile. Check here: http://responsinator.com/?url=http%3A%2F%2Fsiptrunkplus.com%2F

    Best regards,
    Ismael

    #185538

    Awesome, thanks!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Layer Slider Display Errors’ is closed to new replies.