Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #294252

    From yesterday to today all Slider Images went missing. Nothing has been updated or anything else. Other images from the website are still there. Any idea why or how this could happen?
    Does anything auto-update itself?

    #294316

    Hey Stefan!

    Can you please post the link to your website?
    WordPress has auto update feature. If you would like to turn it off, please see – http://www.siteground.com/tutorials/wordpress/auto-update.htm

    Cheers!
    Yigit

    #294427

    Hey Yigit,

    the link is asw.am-sternenwinkel.de. This is not the live site at the moment because its getting built at the moment. We actually have no auto-update settings.
    Also I checked and the Enfold update hasn’t updated. Its just that all images the slider uses went missing over night. Other images are still there. Any idea?

    #294429

    Hi!

    Please go to Media > Library remove missing images and re-upload them. Currently they cannot be found on your server

    Regards,
    Yigit

    #294497

    Hello Yigit,

    but do you have a clue why they wen’t missing?
    I just want to prevent this to happen again.

    #294716

    Hey!

    I don’t think the disappearance of the images is related to the theme or LayerSlider, i’d suggest contacting your hosting support regarding this.

    Cheers!
    Josue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.