Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #22480

    I installed WP 3.5.1 and just installed Enfold 1.3. Everything seems to be working great except I cant get the LayerSlider to show on the hoempage no matter how I do it. I dont see it under widgets, Ive tried copying and pasting the short code into a random post and Ive tried using the <php layerslider> function from the doc example but php gives an error that it doesnt find the function.

    Is it suppose to work upon theme installation immediately? Or are there additional steps to take to get that to work?

    #115917

    I’m having the exact same problem. It shows the code on the screen, but not the slider itself. Please advise.

    #115918

    I figured it out. I don’t know why the short code doesn’t work, but if you go into the advanced editor on the page you want your slider on, then choose the Media Elements tab, and click on Advanced Layer Slider. It will put it at the bottom, so you will need to drag it up top (I’m assuming that’s where you want it). Then choose the name of the slider you have made, and update the page. Hopefully that helps, and is a temporary solution. I would prefer if you could just add the short code. Hopefully it gets that option.

    #115919

    YES, THANK YOU SO MUCH…. LIFE SAVER!!!!!!!!

    #115920

    Glad you were able to find a work around. I’ll tag the topic for Kriesi so that he can look into it as well.

    Out of curiosity, any reason why you wouldn’t just use the layout builder for the layout? I’ve found it to be superior in almost every facet to doing things in the regular visual editor.

    Regards,

    Devin

    #115921

    I do like the layout builder. There is no specific reason for using the standard editor. I’m just used to coding. I guess it’s why some people are good with algebra, while others are better at coding. Thanks for the response.

    #115922

    heh, I meant geometry when I wrote coding the 2nd time.

    #115923

    Thanks for the response :)

    Regards,

    Devin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Layerslider not working’ is closed to new replies.