Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
  • #1485


    I have followed the documentation provided:

    1. created posts with images of the correct dimensions.

    2. assigned categories to the posts.

    3. have enabled image resizing and can confirm GD is installed.

    4. under levitation options the levitation slider is configured to use posts from the category.

    however images are not displayed. looking at the source of the page reveals that no src url is being entered into the HTML.

    Can you help?


    to be more specific, please see as an example of the problem.


    Hi, any chance you could take a look at this issue please? I’ve followed the documentation to the letter without any success.




    send me your login details to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it.


    Hi dude, login details sent to you earlier today. thanks!


    I’ve sent you an mail yesterday. Everything works now.


    I am having the same problem

    Could you help? I am in a hurry to get this thing working



    you need to set the image path under “Levitation Options Panel” – located in your post/page editor under the text editor. You’ll find a field called “Image for Slider/Portfolio Full Size” – just enter the image path there.


    Same issue… My images are showing up but the slider is not moving. I put “dummy” images in there. It will “slide” while in the Big Image Slider but not the Levitation Slider. Any thoughts?? Love the theme otherwise. The client specifically chose this them because of this slider and I want to deliver the product as requested….

    Thanks for any help you can offer!



    Same issue I’m having cristmg, along with Cufon titles missing in IE9.


    I green flagged the other post since it was really about IE9. But I’ll tag along in this thread since I’m having the same issue with the levitation slider.


    Hi cristmg,

    Can we take a look at your site live?

    Also make sure you have updated your theme to the most recent version available. You can download the theme from your Downloads on Themeforest and install it the same way you first installed the theme. Since this is a year old post, it may have already been fixed with an update (if its a bug or issue with the theme).




    I just downloaded the theme 3 weeks ago, I’m sure that the updates were included in the download.


    Great! Can we take a look at your site live then? Without more details or being able to take a look a the issue live I’m not sure there is much we can do.

    Also, is this Levitation HTML or WordPress?



Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Levitation Slider images not being displayed.’ is closed to new replies.