Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #14081

    Hi there

    Every time I click on a picture on my portfolio and this opens up on the lightbox, the lightbox displays a few lines and marks on the edges, specially using Firefox.

    I’ve noticed than when I do the same thing on your page, that doesn’t happen.

    Can you help?

    You can click on any of my portfolio items here and click on any of them to open the lightbox.




    Hi Asiertxu,

    I’m not getting any kind of visual issue when viewing the site in FF on a windows OS. Is it a specific OS or has it resolved itself through other means?




    Hi Devin

    This is odd. I’ve created another twin site here and the problem is gone. However when I go back to, the problem remains.

    If you go here and here, you can view a screenshot of the problem.

    What can you suggest? Bearing in mind that both sites are different URL so I don’t want to transfer all the files from one to the other yet again as that’s very time consuming.

    Thanks for your advice and support in advance.




    Try to add this on your custom.css

    .pp_top .pp_left, .pp_top .pp_right, .pp_bottom .pp_left, .pp_bottom .pp_right {
    background: none!important;

    Best regards,



    Hi Ismael

    I’ve just tried that, and your solution is even worse. The corners DISAPPEAR!! all together.

    If you go to and click on any piece of work you can see the original problem. However is you go to, and do the same, you’ll see the problem isn’t there and they way it should be, with all the corners intact, pristine and lines free.

    Can this give you any clues??

    Thanks in advance for your help.




    I can’t reproduce this issue too. However I can give you (general) hint. You can try tools like: Firebug: which allow you to investigate the css code of an element. Use it to investigate the css code of the lightbox edges and check if your browser loads the required images properly.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Lightbox marks’ is closed to new replies.