Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • #13852

    Hello there,

    I dont know why but my lightbox stop working since I updated my WordPress.

    My site’s URL is:

    On a final note, I suggest that you guys implement the template automatic update via wordpress.

    Thanks a lot,

    Marcelo Martins

    (Email address hidden if logged out)


    Hi Marcelo,

    You said the lightbox stopped working when you updated your WordPress. Is this your WordPress core or your theme? Do you have plugins installed? If so, make sure all those are up to date as well then deactivate them and see if the lightbox works then. If it still doesn’t work then let us know and we can go from there.




    Hello Mya,

    It happened after I updated my wordpress core (3.4.1 I guess). I did not update my theme because I’m afraid I will lose all my customizations.

    I just did what you told me and disabled all the plugins but the lightbox still not working. If you visit in the site, you’ll see that all the plugins still disabled.

    Thanks a lot,

    Marcelo Martins



    download the latest version of prettyphoto here: and replace the old prettyphoto files in the theme folder (display/js/prettyphoto folder) with the new, updated files. The old files aren’t compatible with jquery 1.5+ anymore.


    Thanks Dude,

    I did what you told me to do and the lightbox start working again but there is a bug in it: it is always showing not only sharing options like twitter and a “like” Fecebook button but kind like, thumbnails of the images of the portfolio page. So weird. Never seen anything like this before. Is there any way to fix it?

    Just so you know, all my pluings are still disabled.

    Thanks again,

    Marcelo Martins


    Hi Marcelo ,

    The thumbnail strip was added into prettyPhoto though I don’t remember at which version as a feature. I believe you can disable by following the instructions here:




    It work out great!!!

    Thanks a lot Devin.

    Best Regards,

    Marcelo Martins



    Good thing it is fixed. :)



Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Lightbox Stop Working’ is closed to new replies.