Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #14323

    Hi there,

    I’m getting lines above my Custom Menu in the first footer widget on my blog pages. The lines don’t show up anywhere unless I am a blog page or post.

    I am also having issues with the layered navigation widget showing up on my single product overview pages but have another separate thread about that on this forum as well.

    I’d appreciate help figuring out why it is doing this.

    Thanks again,

    Bryan

    http://underwearsociety.com/store/community-spotlight/

    #82929

    Also, I just downloaded the most recent version of the theme and dragged the files that needed to be updated into my directory via FTP and I’m still having the same issues.

    #82930

    Hi RyanM6,

    When I look at your source code this is what I see:

    <div class="menu-membership-categories-container">
    <a href="http://underwearsociety.com/underwear-society-gift-memberships/"></a>
    <ul id="menu-membership-categories" class="menu">
    <a href="http://underwearsociety.com/underwear-society-gift-memberships/"></a>
    <li id="menu-item-642" class="menu-item menu-item-type-post_type menu-item-object-page menu-item-642">
    <a href="http://underwearsociety.com/underwear-society-gift-memberships/"></a>
    <a href="http://underwearsociety.com/store/underwear-society-memberships/">Personal Memberships</a>
    </li>
    <li id="menu-item-641" class="menu-item menu-item-type-post_type menu-item-object-page menu-item-641">
    </ul>
    </div>
    <span class="seperator extralight-border"></span>

    Near as I can tell the extra lines are from the blank A HREF tags -

    <a href="http://underwearsociety.com/underwear-society-gift-memberships/"></a>

    Not sure how those are there. Do you have any extra menu items?

    Regards,

    Mya

    #82931

    Hi Mya,

    I’m not sure what you mean by extra menu items? What I have there are two custom menus stacked on top of each other in that first footer slot. I went to take a look at both menu blocks that I created in Custom Menus and both are just custom menus. No code entered by me at all.

    I have been having a hell of a time getting the layered navigation widgets to work as well. And it is weird that it is only (this issue of the lines) on my blog pages. I’ll go in and look at each blog post to see if I didn’t leave a tag or div open somewhere. But, I think it might be something to do with the php. I’m not sure.

    In any case, is this what you mean by ‘extra menu items’? Or did I miss the question?

    Thank you!

    #82932

    Also, I went ahead and deleted the default menu categories that come with the theme to see if that did it. It didn’t. And then I deleted each custom menu that I had in the footer there, one by one. When both were gone and that widget block was blank, the lines moved over to the next footer widget. Then when I re-added it – they went back to the first block.

    Weird.

    #82933

    Hey,

    I also checked the site and there are indeed extra menus. Maybe you added something on the custom menus and forget to close a tag or something.

    Regards,

    Ismael

    #82934

    Oh, man. After a couple days rest I went in and took a look at my text widgets and both of you were right. I did not have the closing tag in many places (mass cutting and pasting of the same error). And the phrasing was off as well in a bunch of places where the closing tag was. If it made it in there at all.

    Thank you for being patient and gently nudging me to take a closer look at a fatigue based oversight/blindness.

    #82935

    Hi Ryan,

    Been there. :) Glad you figured it out!

    Regards,

    Mya

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Lines Showing Above My Custom Menu in Footer Widget on Blog Pages Only’ is closed to new replies.