Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #230045

    Hi there,

    The social media icons and flags on the right bar at http://www.cadeaugolf.nl all of a sudden don’t show anymore. Can anybody help me how to fix it? I made back up files (css map, functions.php and header.php) after upgrading the Enfold theme. But they won’t show. You guys helped me a lot positioning (centred on smartphones). Hope all work hasn’t been lost.

    Regards,
    David

    #230084

    Hi David!

    If you add following code to Quick CSS

    #header_meta {
    display: block;
    }

    You will see that they are in their original position. Please follow the instructions you have used and re-create.

    Best regards,
    Yigit

    #230114

    Still doesn’t display. :-(

    Regards,

    David

    #230118

    Hey!

    Please try adding !important rule as following

    #header_meta {
    display: block!important;
    }

    Best regards,
    Yigit

    #230221
    This reply has been marked as private.
    #230229

    Hey!

    Changes are done. Please use a child theme – http://www.kriesi.at/documentation/enfold/using-a-child-theme/
    For further modification, you are going to need to hire a freelance developer on Microlancer or Codeable for that kind of customization as it is beyond the scope of support we can provide. You can also request quote here.

    Regards,
    Yigit

    #230378

    Hi Yigit,

    The icons and flaggs were positioned properly… until I imported the child them from the parent. They are centered now. In mobile version menu items are on top now. If I want to change the custom.css file, I still need to alter in enfold/custom.css?

    See: http://www.cadeaugolf.nl

    Didn’t know I can request quotes for modification work with you guys. How does that work? Should I e-mail a request? Make a topic?

    Regards,

    David

    #230394

    Simply request it here to get a quote:

    http://www.kriesi.at/contact/customization

    The service is provided by WerkPress.

    Regards,
    Josue

    #230530

    Hi Yigit/Josue,

    I manage to reposition the flags again and solve the header problem. Thanks for everything (again…).

    I have asked for a quote for another project at Werkpress.

    Regards,

    David

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Lost my social media icons and flags..’ is closed to new replies.