Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #274437

    Hello,
    I already found a topic with the same problem. But it didn’t help me to fix this issue. I got an update for wordpress 3.9.1. After it, the Magic wand button and several other buttons disappered. I tryed deactivating all plugins, clean the cache and restart everything… but it doesn’t work.
    Do you have any ideas?
    Thanks, Enrico

    #274459

    Hi enricobaumgart!

    Please update Broadscope theme to the latest version 1.6 via FTP – http://vimeo.com/67209750

    Best regards,
    Yigit

    #274600

    Hi,
    thanks for your answer.
    I just tryed to update the theme. First of all, a lot of settings were changed after this update, so I had to replace all files from my backup to get everything working like before.
    But anyway, the Magic wand button is still disappeard after the update.
    Do you have any futher ideas?
    Thanks, Enrico

    #274605

    Hey!

    We should see the issues on your live website. Can you create a testing environment?
    Please also try deactivating all active plugins and check if that helps

    Regards,
    Yigit

    #274616

    Hi,
    its just on my local server right now. But suddently it works. Actually I didn’t do anything further, just reload all sides again…
    So V1.6 togetther with wordpress V3.9.1 was probably the solution.
    I’ve some other issues, but I’ll open a new topic.
    Thanks, Enrico

    #274619

    Hi!

    Yes, it was probably caching issue. It solved the issue for some other users as well. Glad it is working fine now! I am marking this one as resolved and waiting for your other questions.

    Regards,
    Yigit

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Magic wand button is missing, No.2’ is closed to new replies.