Viewing 27 posts - 1 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Posts
  • #186507

    Hi,

    Please help me in 2 css styling.
    My webpage is: http://neske.miveskonyv.hu/

    How can I send you the admin password secure?

    1.
    My header font color is dark gray, it is ok for the main menu font color, but for the header meta, I would like white for font color, because the background color is turkiz. How could I choose a separate font color for header meta? Because when I change the main menu font color, the header meta font color is changing also. Is there any option for that in styling? In css I could not solve this problem.

    2.
    In sub menu I would like the hover background color white, the text hover color : #6ab2b5

    3.
    Sorry, butI dont understand in ENFOLD styling options some things: In HEADER: Alternate background color: what is it for? ALTERNATE CONTENT: Alternate content Background color: what is it for? I dont see the changes, when I choose an other color for these options. Where can I find this ALTERNATE CONTENT AREA? What is it? Please tell me some example!

    Thank you!

    #186547

    Hi McGawain!

    You can post the access here as a private reply (only you and us will se it).

    Cheers!
    Josue

    #186570
    This reply has been marked as private.
    #186622

    Hi!

    Changes are done. Please review your website. You can find custom CSS i added in Quick CSS section in Enfold theme options under Styling tab.

    Best regards,
    Yigit

    #186808

    Hi,

    it is strange, but I dont see any changes on the site in 1.) and 2.) questions.

    1.
    My header font color is dark gray, it is ok for the main menu font color, but for the header meta, I would like white for font color, because the header meta background color is dark. How could I choose a separate font color for header meta? Because when I change the main menu font color, the header meta font color is changing also. Is there any option for that in styling? In css I could not solve this problem.

    2.
    In sub menu I would like the hover background color white, the text hover color: #6ab2b5

    Please send me here the css, what I have to paste into Quick CSS section!

    Thank you!

    #186910

    Hi!

    Please try flushing browser cache and refresh your page a few times. I made the changes you have asked. There is now an JS error on the top of your page, but it was not there even when i checked your website after loging out

    Regards,
    Yigit

    #186953

    Hi,

    When I look at the site in Firefox, I don´t see the JS error on the top of the page, but in Chrome I see it. What can cause this?

    I cant see the changes, you have made either in Firefox (I refreshed the cache more times) or in Chrome. I asked somebody to look at the site on his computer, he sees the same like me.

    Other problems in Chrome:
    1.
    the woocommerce basket icon is not visible

    2.
    in header meta only 2 menu items of the My Account menu is visible, instead of 5 menuitems, I want to show there. (In Firefox all 5 is visible)

    Thanks, Best Wishes:

    MCGawain

    #187539

    Hi!

    Please try deactivating all active plugins and check if issue remains.
    1) Can you post the link to your shop page?
    2) I checked on Firefox but on my end there are only 2 visible on Firefox as well. That could be related with the issue you are getting on the top of header.

    Regards,
    Yigit

    #187665
    This reply has been marked as private.
    #187998

    Hi!

    Cart icons are visible on my end http://i.imgur.com/AwxwVn6.jpg and http://i.imgur.com/TyL3kjk.jpg
    Which browser are you using?

    Regards,
    Yigit

    #188020

    Hi!

    this: http://i.imgur.com/TyL3kjk.jpg cart icon (on the right side of the header) is not visible in Chrome.
    In Firefox it is visible.

    But the menu color changes I asked for on the top of this post, still dont work.

    Best Wishes: MCGawain

    #188051

    Hey!

    Here’s how it looks on Chrome 31 (OS X):

    Cheers!
    Josue

    #188055

    Hi!

    Screenshot i posted was also from Chrome on Win7. I just logged in and changed the color in header meta. Please review your website now

    Regards,
    Yigit

    #188273

    Hi,

    thanks, the header meta menu color is white now. But:

    1)
    I have Chrome Version 31.0.1650.48 on MAC OSX. In chrome the header meta menu is still not perfect. I cant see this on the screenshot, you sent. This menu is incorrectly displayed also in the footer column 2 and 3. The cart icon is not visible. I cleared the cache more times. The css changes (header meta menu color white) are visible in Chrome also.

    2)
    In Firefox: today morning, when I first time looked at he site, the header meta menu showed again only 2 menu items. I have made a new main menu submenu item, then I saved the menu, after that the header meta menu was perfect again. This happened another time also yesterday.

    3)
    In firefox sometimes when the site home page loads the first time, the logo is very small, when I click on an other menuitem, the logo shows in original size again. The logo should be the original size always, like on screenshot! This happens in Firefox.

    4)
    In main menu sub menu (E-BOLT) I would like the hover background color white, the text hover color : #6ab2b5

    5)
    I would like the main menu item E-BOLT (webshop) to has the turkiz background color, when you are on the single product page.

    6)
    I would like the product categories current menu item (Termékek/Számozott nyomatok or Termékek/Játék) to have the text-color: #CC6C77 when it is active, on Product overwiew and product single page also.

    Many thanks:

    MCGawain

    #189197

    Hi!

    Individual customization like that is not covered under the scope of support. If you want to change individual page and color elements on a per page basis you will need to look into a freelance developer at somwhere like Microlancer.com or Codeable.io .

    Right now three of us are all getting consistent results when viewing the site in Firefox and Chrome so my guess is that there is either an add on or a local issue which is causing inconsistent results when viewing your site. It isn’t overly common but it can happen with how many extensions are available for Firefox.

    Best regards,
    Devin

    #189288

    Hi,

    ok, I understand, the indivudual customization is not covered under the scope of support.

    But please only this one, which I asked the first time also, but was not visible, after Yigit made the css shanges!_

    2)
    In main menu sub menu (E-BOLT) I would like the hover background color white, the text hover color : #6ab2b5

    About the header meta menu issue and cart icon: it is very strange, that all of you 3 see the site OK, I looked at the site on 3 different computer in Firefox and Chrome also, and another person on different place too, everybody says, that the issues are still there. Only I see the changes when:
    I deleted the menu, made a new one, saved it again, in Firefox I see it OK, but in Chrome not, other people also not.
    The cart icon is not visible in Firefox, in Chrome I found it, but it is slided out right.
    I made a page on my site with some screenshots about the issues.

    http://neske.miveskonyv.hu/screenshots/

    Please check the screenshots!
    On other of my sites with Enfold everything is OK. I don´t understand!!!

    Thanks, Regards

    MCGawain

    #189292

    Hi!

    Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under Styling tab

    #top .header_color .main_menu .menu ul li>a:hover {
    color: #6ab2b5;
    }

    Regards,
    Yigit

    #193150

    Hi,
    Thanks for the css, but you havent answer to my menu and cart icon issue yet. I paste it here once again:

    About the header meta menu issue and cart icon: it is very strange, that all of you 3 see the site OK, I looked at the site on 3 different computer in Firefox and Chrome also, and another person on different place too, everybody says, that the issues are still there. Only I see the changes when:
    I deleted the menu, made a new one, saved it again, in Firefox I see it OK, but in Chrome not, other people also not.
    The cart icon is not visible in Firefox, in Chrome I found it, but it is slided out right.
    The next day the menuitems are missing again in Firefox also!!!
    I made a page on my site with some screenshots about the issues.

    http://neske.miveskonyv.hu/screenshots/

    Please check the screenshots!
    On other of my sites with Enfold everything is OK. I don´t understand!!!

    Thanks, Regards

    MCGawain

    #194084

    Hey!

    I have checked your website once again and i still can see cart icon properly. Please see screenshot here http://i.imgur.com/bKQ2Vi3.jpg
    Josue and Devin also confirmed that they are seeing it fine on their end as well. I am tagging Ismael. Let us wait for him to check your website.

    Regards,
    Yigit

    #194087

    Hi,

    I saw screenshot, you sent, but the header meta menu shows on it also only 2 menu items instead of 4.
    In Firefox and in Chrome I see only 2 header meta menu items instead of 4, but sometimes all are visible. The issue is not consistent.
    But cart icpon I cant see either in Firefox or in Chrome.
    I asked 4 people here in Budapest, everybody sees the same like me.

    Best wishes

    MCGawain

    #194193

    Hi!

    The cart icon is visible when I checked the website. What is the screen resolution of your monitor? This is the screenshot:

    Did you assign a menu for the Theme Locations > Enfold Secondary Menu in Appearance > Menu panel?

    Cheers!
    Ismael

    #194254

    Hi,

    I understood now: the cart icon is only visible when something is in the cart. Very sorry! It is OK now.
    The menu issue: yes, I assigned a menu for the Theme Locations > Enfold Secondary Menu in Appearance > Menu panel. When I save it again, the menu appears perfect on the site for a while, but some times later 2 of the 4 menu items disappear.

    Best wishes

    MC Gawain

    #194269

    Hi!

    Please try to contact your host and ask them to increase the max_input_vars on php.ini. If you have access to the .htaccess file, please add this:

    php_value suhosin.post.max_vars 7000
    php_value suhosin.request.max_vars 7000

    Cheers!
    Ismael

    #194431

    Hi,

    my host says, there is no sohusin installed on the server, he can’t do, what you asked for. Any other solution?

    Thanks

    MCGawain

    #195220

    Hey!

    Here: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-custom-menu-items-limit-in-wordpress/comment-page-1/#comment-186321 an user suggests to change the max_input_vars value in the php.ini file. Another user reported that this setting fixed the issue on his server too because sohusin was not activated/installed.

    Cheers!
    Peter

    #195910

    Hi,

    my host made the settings, written in the comment, but nothing changed.

    Cheers!

    MCGawain

    #196022

    Hey!

    Have you tried it on the .htaccess file?

    Cheers!
    Ismael

Viewing 27 posts - 1 through 27 (of 27 total)

You must be logged in to reply to this topic.