Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #24468

    Hi, the megamenu looks fine on Chrome, but not at all on Firefox and IE10 (viewed all under win7)

    Megamenu does not display full width.

    screenshots:

    chrome: http://s14.directupload.net/file/d/3279/3un2gmef_jpg.htm

    firefox and IE: http://s7.directupload.net/file/d/3279/h3o5ua87_jpg.htm

    Here my megamenu settings: http://s7.directupload.net/file/d/3279/wx5c5ljh_png.htm

    Would be great if someone could pls assist in order to get this megamenu displayed correct on the major browsers.

    Thanks in advance

    regards

    Katharina

    #123550

    — edit:

    another thing not working: menu does not switch over to the flyout one on iPad portrait mode.

    it’s live under pixelwort.de/naturavetal (last menu item TEST-MEGA)

    #123551

    — edit: the ‘edit’-mode for the posts just disappears tooo fast ;-)

    it seems as if the whole megamenu is not adjusting at all to browser window in FF and IE

    all the described issues appear on your preview too

    any help is very much appreciated.

    #123552

    Hi,

    Kriesi said it will be fix on the next update.

    http://www.kriesi.at/support/topic/jumbo-menu-not-aligned

    Regards,

    Ismael

    #123553

    Hi – you expect another update right after today’s 1.6 ???

    Regards Katharina

    #123554

    Hey!

    No, probably it will take some days. We need to gather some bug reports first.

    Regards,

    Peter

    #123555

    Hi and thanks for coming back to this. I really hope that it gets fixed with the next update – I’m just not used to facing such a problem with the Kriesi themes. If there is a workaround you could recommend in the meantime, I’d be glad to get some input. Thanks in advance,

    Regards

    Katharina

    #123556

    Hi,

    Please use this css

    .mega_menu_title img{
    width:100%;
    }

    I can’t see your code but you need to add a 100% width to the image and it will come out just fine.

    Thanks,

    Nick

    #123557

    … sometimes it’s just as simple as that …

    Works like charm, thanks a lot, made my day.

    Best regards Katharina

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘megamenu not displaying properly on IE and FF’ is closed to new replies.