Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #20733

    I am having a issue with the menu that is displayed next to the logo. The issue is that when I set up a sub page when you go and hover you mouse over the main menu item to bring up the sub page as soon as you go and click the sub page it vanishes again, so it is imposibe to click

    See for yourself here: http://www.madarts2012.co.uk

    Please Help

    #108847

    Hi RyanJMarks,

    Try to add this code at the bottom of your style.css:

    #top .nav ul {
    top: 30px;
    }

    if that, doesn’t help, try this one instead:

    #top .nav ul {
    top: 30px !important;
    }

    Regards,

    Ismael

    #108848

    Hi Ismael

    Thanks for the help, the second code worked

    #108849

    Glad Ismael could help :)

    Let us know if you have any other questions or issues.

    Regards,

    Devin

    #108850

    I have the same problem in Mozilla, but not in Chrome. I also don’t have black background when it drops down. How do i fix both problems?

    the-dentist.com/ugdasmile.com.

    I also have a 2 tier spry coming down. And even in chrome you cant click them, it disappears right when you try to slide over and select it. under services.

    #108851

    Try adding:

    #top .nav ul li ul {
    top: 0px !important;
    background-color: #000;
    }

    And change the previous css from Ismael to:

    #top .nav ul {
    top: 30px !important;
    background-color: #000;
    }

    Regards,

    Devin

    #108852

    Worked perfect. Thanks and sorry for the double post.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Menu Issue’ is closed to new replies.