Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
  • #175961


    I am using the Enfold theme and I set up my menu which includes customized links to anchors on the landing page, for example:

    Homepage (with the following dropdowns About, Services, Connect, and Contact) and

    The menu allowed me to navigate between pages (Homepage and Blog) but I couldn’t navigate back and forth from from the Blog page to any of the dropdown customized links under Homepage. It also worked for a few minutes then when I logged back on, it stopped working and I can’t navigate between any of the menu items.

    Please advise.



    Hey CindyFLF!

    Can you post the link to your website?


    This reply has been marked as private.

    I am havign the same issue- bought enfold today, and it does not appear to abide by the wordpress menu controls. it’s put all pages into two menu rows, not the menu I had built in appearance>menu. when I check box to make it the enfold main menu then save, next time I go to menu it’s not specificed as the menu, and the site remains with a jumble of pages on the nav bar.

    I made (the mistake?) of looking at the demo content at first, perhaps that is the issue? it’s all jacked up now
    site –



    The menu works with the regular WordPress Menus manager. Once you’ve created the menu you just need to set it as you described and save the option.


    This reply has been marked as private.


    Thanks for explaining but we really need to see the website. You provided the login details but the username is missing. Please post it here as a private reply.


Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘menu not working’ is closed to new replies.