Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #182939

    Hello I hope you can help me, I have a problem with menu, yellow color show up in background, I can’t find anywhere where I can change it.
    Can you please help me, website is not ready yet and is not live ( password protected) so if you could email me I will send you link and access details.
    Thank you in advance for your help

    best regards
    Szymon

    #183037

    Hey Caisley!

    You can post it here privately. Please make sure to check “Set as private reply (Only you and moderators will see the content of this post)” above Submit button

    Best regards,
    Yigit

    #183066
    This reply has been marked as private.
    #183132

    Hey!

    Please add following code to Quick CSS in Replete theme options under Styling tab

    #top #wrap_all .avia_mega_div > .sub-menu > li, li.current-menu-parent,  { background-color: white !important; }

    Best regards,
    Yigit

    #183161
    This reply has been marked as private.
    #183162

    Hi!

    Code is not being applied for some reason. Please try adding the same to custom.css file inside Replete/css folder.

    Cheers!
    Yigit

    #183299
    This reply has been marked as private.
    #183308

    Hi!

    Please try following code instead

    
    #top #wrap_all .avia_mega_div > .sub-menu > li, #top #wrap_all li.current-menu-parent  { background-color: white !important; }
    

    I think Yigits code above has a syntax error (redundant “,”).

    Best regards,
    Peter

    #183406
    This reply has been marked as private.
    #183479

    Hi!

    User role you have created is subscriber login. Can you change it to administrator?
    CSS code is still not being applied :/

    Best regards,
    Yigit

    #183657
    This reply has been marked as private.
    #183748

    Hi!

    Seems fine right now. Please review your website. You can find custom CSS code i added in Quick CSS section.

    Best regards,
    Yigit

    #184007
    This reply has been marked as private.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘menu problem’ is closed to new replies.