Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #268246

    Hi,

    Love the theme thanks.
    I recently built a new site out, (using the angular theme), in a development location on the domain. This was a brand new fully updated install of wordpress.

    After I all of my content want imported, added, and tweaked, I changed the wordpress and site URL to the root location (www.crisiseducation.com). I then moved all of the files to that location. After the move, I experienced a number of problems, most have been resolved, but I still have one large problem I need solved ASAP.

    When creating new portfolio items, posts, or pages, I am not able to successfully save featured image. In addition to that, I am also unable to remove or change the featured image on any existing posts.

    I have dug through the DB and see that the record in wp_posts is being added for the featured image. But, if I go into that records corresponding post meta, the ‘_wp_attachment_metadata’ isn’t being generated properly.. I found some info about commenting out this function in compat.php: add_action(‘avia_meta_box_save_post’,’avia_backend_compatibility_featured_image’,10,2);
    But, The issue remains..

    Please let me know what I can do to get this issue resolved. Thanks! WordPress 3.9.1

    PS I have tried using the featured image size plugin and few other suggestions from other threads, but again, no luck….

    #268275

    Hi!

    Are you using the latest version of Angular?

    Best regards,
    Josue

    #268305

    I am on version 1.7

    #268318

    Hi!

    Are you setting the featured image here?

    Cheers!
    Josue

    #268730

    I re uploaded the theme, and things are working properly so far.
    I will do some more testing, but so far everything looks good. Thanks for your responses

    #268734

    Great news, we looking forward to hearing from you :)

    Regards,

    Josue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.