Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #850657

    Hi – my website’s mobile nav isn’t working – website in private. Thanks!

    #850730

    Hey Pointbreakd,

    Please, may you provide to us your website link and the WP and FTP credentials?

    Best regards,
    John Torvik

    #851126
    This reply has been marked as private.
    #851802

    Just checking on this – thanks!

    #851833

    Hi,

    Did you modify the header.php and include > helper-main-menu.php file in the child theme? Please get a fresh copy of those files from the parent theme then redo the modifications.

    Best regards,
    Ismael

    #852094

    Nope – no mods in the child theme. I installed a fresh hearder.php and that didn’t solve it.

    #852168

    Hi Pointbreakd,

    Here is the setting that makes the menu invisible
    https://cl.ly/2H293u1Z3n3c, it is the code from Quick css
    Do you want the burger on all screen sizes?
    Remove header.php from the child theme.

    Best regards,
    Victoria

    #852174

    Got it – thank you!

    #852183

    Hi Pointbreakd,

    Does it mean you got it working? Or you still need more help?

    Best regards,
    Victoria

    #852223

    I got it working – just had to delete some of the custom CSS. Thanks for your help.

    #852247

    Hi,

    Great! I’m glad you were able to get this working. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Mobile navigation menu (burger) not loading’ is closed to new replies.