Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4981

    Example 1: Created blog by selecting this page as the Blog Page from the Theme settings – more tag is activated and sidebar looks ok

    http://www.bondeyeweb.com/projects/neutra/more-tags-work-correctly/

    Example 2: Created a custom template with a blog element, assigned the page to this template. More <!–more–> tags do not work correctly, they are converting in <span> rather than . Also notice the sidebar has tags throughout that mess with the formatting.

    http://www.bondeyeweb.com/projects/neutra/more-tags-do-not-work/

    Discovered this when attempting to set up two pages (using custom templates) to pull from different categories.

    #48383

    Hey,

    I’ll report it to Kriesi. The includes/helper-templates.php file is missing the $more variable declaration and a $more = 0; in the blog function.

    Replace:

    function blog($element)
    {
    extract($element['saved_value'][0]);

    global $avia_config;

    with:

    function blog($element)
    {
    extract($element['saved_value'][0]);

    global $avia_config, $more;

    And replace:

    Code:
    echo “<div class=’template-blog content’>”;
    get_template_part(‘includes/loop’,'index’);

    with this:

    Code:
    echo “<div class=’template-blog content’>”;
    $more = 0;
    get_template_part( ‘includes/loop’, ‘index’ );

    #48384

    Thanks so much for the speedy fix!

    #48385

    Glad Dude could help you :)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘More tag and sidebar not functioning correctly with custom templates’ is closed to new replies.