Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #252842

    See my attached image. For some reason when I am adding a text box to the backend, the type appears invisible.
    Any ideas why this is happening?

    screen grab of problem

    hope you can help

    #252869

    Same here.

    #252884

    Hey!

    Which version of Enfold and WordPress are you using? Can you try deactivating all active plugins and check if that helps

    Cheers!
    Yigit

    #253870

    Hi Yigit,
    I think the issue is I have updated my wordpress to the latest version (3.9). Now my text fields are not visible when I edit them. I can only see them in the html setting.

    I am running the latest version of enfold
    Let me know if you have a fix for that

    Maybe I have to drop back to the last version of wordpress?

    #253876

    Hi!

    If you are using 2.6.4, please flush browser cache and refresh your page a few times. Flushing browser cache solved the issue for some users.

    Regards,
    Yigit

    #253887

    I tried doing that, no luck. I also tried using a different browser and a different computer.
    I am still gettting the same “blank” view

    Hope you can help

    #254331

    Hi!

    Enfold version 2.7 was released, please update it and let us know if issue remains – http://www.kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Regards,
    Yigit

    #254668

    Hi Yigit
    I have the latest version of Enfold running. I only see this issue when I try to build a page using the “advanced layout editor” If I use the default editor I can see my text without issue.

    joe

    #254772

    Hi Joe,

    Can you create an administrator account and post it here as a private reply?

    Regards,
    Josue

    #254839

    exactly the same here and I was supposed to be handing the site over to the client today, I cant believe this has happened and not sure what I am supposed to say to them now as they will not be able to see their site changes or edit the text in the way i described and sold to them.

    the text editor is blank unless you select the text by dragging the cursor over the content window.
    I have disabled the plugins
    cleared the cache
    selected another theme (where the text is visible)
    gone back and still blank

    it is definitely the avia visual text editor that is having the issues

    PLEASE HELP ASAP!

    #254909

    Can you supply directions on how to reinstall an older version of wordpress without loosing all the work done on the current site.
    I have backed up the site, downloaded an older version of wordpress. What files from that download can I upload that will take my wordpress back to the last version?

    If you are close to a fix, let me know. I still love the theme just need some love on a fix.

    #254919

    the problem has been temporarily solved for me by downgrading to wordpress 3.8.3 howver i can not install ANY plugins either old or new as if I do then I get the white screen of death and only weay to clear that is to install a fresh wp-config file

    #255106

    Just checking on the progress of a fix for this newest wordpress update.
    let me know if you have an estimated time that you can fix this issue. I have a couple clients that use enfold and are asking me for a fix.

    #255221

    HI I am having the same problem here and have a client waiting for the site to be complete. I also noticed that <p> tags with no closing tag, and <br> tags are being added into the text block elements. I have tried to add

    remove_filter( ‘the_content’, ‘wpautop’ );
    remove_filter( ‘the_excerpt’, ‘wpautop’ );
    But still adding extra <p> and <br> tags everywhere in text-block elements.
    Badly need a solution to these problems.

    Please Help.

    #255489

    Hi!

    Thank you for using the theme!

    @fixedopsinsight: Please post the login details here and set it as a private reply. We would like to check it. Make sure that you’re running the latest version of the theme and if possible deactivate all plugins. That will greatly help in order for us to find the issue.

    @paic: The text blocks should not automatically generate <p> and <br> tags because of the function avia_remove_autop which disables the nesting of <p> and <br> tags. If you don’t mind, we would like to see the actual website. Please post a sample code that you’re using, we’ll test it on our end. Thanks!

    Best regards,
    Ismael

    #255603

    Hallo
    Sorry i speak only german,,,,,,,,,
    finde euer Produkt genial.
    Leider kann ich englisch nur rudimentär.
    Hilfe ich kann im Text Block nicht mehr arbeiten. Weder einen neuen erfassen noch einen schon verfassten bearbeiten.
    Früher konnte ich unter Visuell mit den entsprechenden Werkzeugen meine Texte verfassen und dann sichern und veröffentlichen.
    Jetzt geht unter Visuell nur noch ein leeres Fenster ohne Werkzeuge mit der Option Datei einfügen auf.
    Was kann ich tun?
    besten Dank für eine schnelle Antwort
    Gruss
    andi

    #255679
    This reply has been marked as private.
    #255740

    Hallo
    Sorry i speak only german,,,,,,,,,
    finde euer Produkt genial.
    Leider kann ich englisch nur rudimentär.
    Hilfe ich kann im Text Block nicht mehr arbeiten. Weder einen neuen erfassen noch einen schon verfassten bearbeiten.
    Früher konnte ich unter Visuell mit den entsprechenden Werkzeugen meine Texte verfassen und dann sichern und veröffentlichen.
    Jetzt geht unter Visuell nur noch ein leeres Fenster ohne Werkzeuge mit der Option Datei einfügen auf.
    Was kann ich tun?
    besten Dank für eine schnelle Antwort
    Gruss
    andi

    #256003

    Hi!

    @phausner: Thank you for the info but you’re using a very old version of the theme, version 2.1. Please download the latest version from your themeforest account then update the theme via FTP. This should fix the issues with WP 3.9. Please refer to this link for more info: http://www.kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    @switchplus: Thank you for using the theme. Please post the website url here. Make sure that you’re running the latest version of Enfold, version 2.7.

    Best regards,
    Ismael

    #256076
    This reply has been marked as private.
    #256291

    Hey Joe!

    This site is running Enfold 2.4.4, please update to the latest version (2.7).

    Regards,
    Josue

    #256337

    Hi Josue,
    my enfold admin area says I am running the latest version of enfold. How can I check to make sure?

    #256338

    Hey!

    Try doing a manual update via FTP:

    Best regards,
    Josue

    #256375

    Thanks for working on this, my theme is working great again

    #256378

    You are welcome, glad we could help :)

    Regards,
    
Josue

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)

The topic ‘My edit type in text box is showing up as invisible when i am adding text’ is closed to new replies.